Holding List

Outline

平凡社新書 ; 962
和食の地理学
あの美味を生むのはどんな土地なのか
金田章裕著
平凡社
2020/12
9784582859621
The cover image is from "Kinokuniya".
By clicking the image, the detailed page of the online store, Kinokuniya, is displayed.

Status Information

Detail

Jpn. or Foreign
和書
Title,Vol,Series 和食の地理学 あの美味を生むのはどんな土地なのか 平凡社新書 ; 962
Author 金田章裕著
Publisher 平凡社
Pub. Date 2020/12
Call No. 612.1||Ki42
Shelf Code
001 開架[1階]
Registration No. 0055956
Page 222p
Size 18cm
ISBN 9784582859621
Notes 米、野菜、日本茶、調味料、漬物、果物、海産物。そして近年、著しい品質向上が注目される日本ワイン。これらの美酒佳肴はどのように生まれているのか。日本の地理・地勢から「人間と食の関係」を探求する。 参考文献: p219-222
Subjects BSH:日本-農業 BSH:水産業-日本 BSH:食品 BSH:日本-地理

Holding List

Holding1 items