Holding List

Outline

日本人の食事摂取基準 2020年版
厚生労働省策定
伊藤貞嘉 佐々木敏監修
第一出版
2020/03
9784804114088
The cover image is from "Kinokuniya".
By clicking the image, the detailed page of the online store, Kinokuniya, is displayed.

Status Information

This material is reference only.

Detail

Jpn. or Foreign
和書
Title,Vol,Series 日本人の食事摂取基準 2020年版 厚生労働省策定
Author 伊藤貞嘉 佐々木敏監修
Publisher 第一出版
Pub. Date 2020/03
Call No. 498.5||N77
Shelf Code
017 開架[テキスト]
Registration No. 0055675
Page vii, 487, 54p 挿図
Size 26cm
ISBN 9784804114088
Notes 2010年版以降のタイトル関連情報: 厚生労働省「日本人の食事摂取基準」策定検討会報告書 2010年版, 2015年版は編者の記載なし
Subjects BSH:栄養 NDLSH:栄養 MESH:Nutrition
Contents Note 1 TT:Dietary reference intakes for Japanese, 2005. : Ministry of Health, Labour, and Welfare, Japan
Contents Note 2 OH:日本人の食事摂取基準 : 厚生労働省「日本人の食事摂取基準」策定検討会報告書
Contents Note 3 VT:日本人の食事摂取基準 : 厚生労働省策定
Contents Note 4 VT:日本人の食事摂取基準 : 厚生労働省日本人の食事摂取基準策定検討会報告書

Holding List

Holding1 items